אני לא יודע מה כל כך בריאותי בקומקום של חברת קנדי, שמתהדר בהגדרה הזו - האם מחירו (99 ש"ח), או שמא העובדה שהוא מתקלקל יחסית מהר ואז הוא לא מצליח לאגור אבנית?
לי נראה שזה יותר גימיק שיווקי שהצליח לתפוס עיניים של הרבה מדי אנשים. מניסיוני, כל הקומקומים ברמת המחיר הזו הם מוצלחים באותה מידה - כלומר מחזיקים כשנה בערך. על פי ניסיון של משפחתי המורחבת, הקומקומים היקרים יותר של חברות כמו קנווד וטפאל מחזיקים זמן רב יותר. אני, בכל מקרה, מסתפק בזבל הסיני ומחליף מדי שנה-שנתיים.
אגב, את הטעם הזוועתי שמייצרים קומקומי הפלסטיק בתחילת השימוש בהם, אפשר לפתור בהרתחת מים בקומקום (3-4 פעמים ראשונות) בתוספת כף של מלח לימון בכל פעם.
לי נראה שזה יותר גימיק שיווקי שהצליח לתפוס עיניים של הרבה מדי אנשים. מניסיוני, כל הקומקומים ברמת המחיר הזו הם מוצלחים באותה מידה - כלומר מחזיקים כשנה בערך. על פי ניסיון של משפחתי המורחבת, הקומקומים היקרים יותר של חברות כמו קנווד וטפאל מחזיקים זמן רב יותר. אני, בכל מקרה, מסתפק בזבל הסיני ומחליף מדי שנה-שנתיים.
אגב, את הטעם הזוועתי שמייצרים קומקומי הפלסטיק בתחילת השימוש בהם, אפשר לפתור בהרתחת מים בקומקום (3-4 פעמים ראשונות) בתוספת כף של מלח לימון בכל פעם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה